Tomatikaste basiilikuga (350 g) SALSA TOMATE Y ALBAHACA
3,40 €
9,71 €/KgKogus: 350 g
Koostisosad: Tomat (100 g toote valmistamiseks on kasutatud 132 g tomateid), esimese külmpressi oliiviõli (5%), suhkur, maisitärklis, sool, maitseained, basiilik (0,1%).
Pärast avamist hoida jahedas.
Retsept: Lihapallid tomati-basiiliku kastmes
- 500 g hakkliha
- 1 muna
- 25 g riivsaia
- pool sibulat (hakitud)
- 1 küüslauguküüs (hakitud)
- 1 spl oliiviõli
- maitse järgi soola
- 1 purk Hida tomatikastet
Valmistamine:
Klopi muna ning seejärel lisa riivsai, küüslauk, sibul, sool ja hakkliha.
Sega koostisosad hoolikalt läbi ning valmista saadud massist väiksemapoolsed pallikesed.
Aseta pann koos oliiviõliga madala kuumusega tulele.
Kui õli on parajalt kuum, lisa pannile hakklihapallikesed ning prae neid 10 minutit.
Vala lihapallidele tomati-basiiliku kaste ning lase kaane all veel 10 minutit valmida.
Tomati-basiiliku kastmes lihapallid sobivad koos pasta, riisi või mõne muu endale meelepärase lisandiga.