Bolognese kaste chorizoga (350 g) BOLONESA DE CHIROZO
4,80 €
Chorizo kaste on traditsioonilise hispaania köögi roog, mis valmib madalal kuumusel praetud tomatitest ning sellele lisatud kõrgema
kvaliteedi Chorizost (seafilee ja peekon) ning suitsutatud la Vera paprikapulbrist.
Kogus: 350 g
Koostis: tomatid (100g toote valmistamiseks on kasutatud 120g tomateid), seafilee ja peekon (19%), paprikapulber, maitseained, esimese külmpressi oliiviõli (4,7%), suhkur, sool, maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape.
Pärast avamist hoida jahedas.
kvaliteedi Chorizost (seafilee ja peekon) ning suitsutatud la Vera paprikapulbrist.
Kogus: 350 g
Koostis: tomatid (100g toote valmistamiseks on kasutatud 120g tomateid), seafilee ja peekon (19%), paprikapulber, maitseained, esimese külmpressi oliiviõli (4,7%), suhkur, sool, maisitärklis, happesuse regulaator: sidrunhape.
Pärast avamist hoida jahedas.
Retsept: Ahjukartulid Chirizo Bolognese kastmes (ideaalne ja kiiresti valmiv roog, mida sa saad valmistada näiteks eelmisel päeval üle jäänud keedukartulitest)
Koostisosad:
- 1 purk Hida Chorizo Bolognese kastet
- 5-6 keedukartulit
- riivjuustu
- oliiviõli praadimiseks
- soola ja pipart
Valmistamine:
Tükelda kartulid meelepärase suurusega kuubikuteks.
Kuumuta pannil oliiviõli ning vala juurde tükeldatud kartulid, maitsesta soola ja pipraga.
Valmis kartulitele lisa purgitäis Hida Chorizo bolognese kastet, sega korralikult.
Võta paraja suurusega ahjupann ning vala sellesse kartulid.
Puista peale riivjuustu, pane 180 kraadisesse aju ja küpseta kuni juust on mõnusalt kuldpruun.
Koostisosad:
- 1 purk Hida Chorizo Bolognese kastet
- 5-6 keedukartulit
- riivjuustu
- oliiviõli praadimiseks
- soola ja pipart
Valmistamine:
Tükelda kartulid meelepärase suurusega kuubikuteks.
Kuumuta pannil oliiviõli ning vala juurde tükeldatud kartulid, maitsesta soola ja pipraga.
Valmis kartulitele lisa purgitäis Hida Chorizo bolognese kastet, sega korralikult.
Võta paraja suurusega ahjupann ning vala sellesse kartulid.
Puista peale riivjuustu, pane 180 kraadisesse aju ja küpseta kuni juust on mõnusalt kuldpruun.