Grillitud piquillo paprikad tomatikastmes (340 g) ASADILLO - PIMENTO DE PIQUILLO CON TOMATE FRITO (Hida)
2,00 €
5,88 €/Kg
Koostisosad: Tomatid (100g toote valmistamiseks on kasutatud 115g tomateid), Piquillo paprika (21%), väärisoliiviõli (4,5%), suhkur, sool.
Toitumisalane teave 100g kohta: "Energiasisaldus 83 kcal/345 KJ; rasvad 4,5 g, millest küllastunud rasvhapped 0,7 g; süsivesikud 9,2 g, millest suhkrud 7,9 g; kiudained 0,8 g; valgud 1,3 g; sool 0,6 g.
Pärast avamist hoida jahedas.
Toitumisalane teave 100g kohta: "Energiasisaldus 83 kcal/345 KJ; rasvad 4,5 g, millest küllastunud rasvhapped 0,7 g; süsivesikud 9,2 g, millest suhkrud 7,9 g; kiudained 0,8 g; valgud 1,3 g; sool 0,6 g.
Pärast avamist hoida jahedas.
Retsept: Valge kala Hida grillitud Piquillo paprikatega
Koostisosad:
- valge kala filee
- 2 keskmist sibulat
- 250 g Hida grillitud Piquillo paprikaid tomatikastmes
- 1 purk naturaalseid kooritud tomatid
- musta pipart
- soola
- esimese külmpressi oliiviõli
Valmistamine:
Kata savipoti põhi oliiviõliga, lõika sibulad ribadeks ning hauta kuni need pehmenevad ning hakkavad pruunistuma.
Lisa naturaalsed tomatid ja maitsesta soola ning pipraga ja hauta kaane all tasasel tulel 15 minutit.
Lisa purk grillitud Piquillo paprikaid tomatikastmes ning hauta veel 5 minutit.
Prae pannil valge kala õlis mõlemalt poolt kergelt pruuniks.
Aseta kala savipotti ja kata üleni kastmega ning 10 minutit madalal tulel.
Koostisosad:
- valge kala filee
- 2 keskmist sibulat
- 250 g Hida grillitud Piquillo paprikaid tomatikastmes
- 1 purk naturaalseid kooritud tomatid
- musta pipart
- soola
- esimese külmpressi oliiviõli
Valmistamine:
Kata savipoti põhi oliiviõliga, lõika sibulad ribadeks ning hauta kuni need pehmenevad ning hakkavad pruunistuma.
Lisa naturaalsed tomatid ja maitsesta soola ning pipraga ja hauta kaane all tasasel tulel 15 minutit.
Lisa purk grillitud Piquillo paprikaid tomatikastmes ning hauta veel 5 minutit.
Prae pannil valge kala õlis mõlemalt poolt kergelt pruuniks.
Aseta kala savipotti ja kata üleni kastmega ning 10 minutit madalal tulel.