Traditsiooniline sea kaelakarbonaad (500 g) LOMO DE CABEZA A LA ORZA
16,65 €
Koostisosad: Ibeeria sea kaelakarbonaad, esimese külmpressi oliiviõli Lubrinist, sidrunimahl, meresool Cabo de Gata looduspargist, looduslikud vürtsid ja küüslauk.
Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus 519 kcal/2173 KJ; rasvad 48,7 g, millest küllastunud rasvhapped 9,94 g; süsivesikud 0,16 g, millest suhkrud 0,33 g; valgud 18,71 g; sool 0,49 g.
Gluteenivaba.
Kaitsta päikese eest.
Pärast avamist hoida jahedas.
Toitumisalane teave 100 g kohta: energiasisaldus 519 kcal/2173 KJ; rasvad 48,7 g, millest küllastunud rasvhapped 9,94 g; süsivesikud 0,16 g, millest suhkrud 0,33 g; valgud 18,71 g; sool 0,49 g.
Gluteenivaba.
Kaitsta päikese eest.
Pärast avamist hoida jahedas.
Orza stiilis konserveerimine on Almería (Lõuna-Hispaania) piirkonnale omane ning põhineb liha leotamisel vürtsides ja sidrunimahlas, pärast mida praetakse liha esimese külmpressi oliiviõlis; seejärel hoitakse seda praadimiseks kasutatud õliga koos savist nõudes, mida nimetatakse ORZA. See protsess saabki oma nime savinõu järgi, milles liha hoitakse.
Toode on piiratud tootmismahuga ja 100% käsitsi valmistatud
Toode on piiratud tootmismahuga ja 100% käsitsi valmistatud