Bolognese kaste tuunikalaga (350 g) BOLONESA DE ATUN
4,90 €
14,00 €/Kg
Bolognese kaste tuunikalaga on toode on valmistatud madalal kuumusel praetud tomatitest ning naturaalsetest tuunikala tükkidest.
Kaste sobib erinevate pastade juurde, samuti ka pirukatäidiseks.
Kogus: 350 g
Koostisained: tomatid (97 g kuni 100 g toote valmistamiseks), pipar, tuunikala (11%), ekstra neitsioliiviõli (4,1%), sibul, suhkur, maisitärklis, sool ja hapendaja: sidrunhape.
Pärast avamist hoida jahedas.
Kaste sobib erinevate pastade juurde, samuti ka pirukatäidiseks.
Kogus: 350 g
Koostisained: tomatid (97 g kuni 100 g toote valmistamiseks), pipar, tuunikala (11%), ekstra neitsioliiviõli (4,1%), sibul, suhkur, maisitärklis, sool ja hapendaja: sidrunhape.
Pärast avamist hoida jahedas.
Retsept: Täidetud baklažaanid tuunikala Bolognese kastmega
Purgi kogusest jagub ühele baklažaanile.
Retsepti saab ise kohandada valides sobivad kogused.
Koostisosad:
- baklažaan
- riivsai
- küüslauk
- muna
- parmesani juust
- oliivõli (soovitavalt
- sool
- pipar
- oregano
- Hida tuunikala bolognese kaste
Valmistamine:
Pane ahi 180ºC peale sooja (nii, et soojendaks ülevalt ja alt).
Lõika baklažaanid pikkupidi pooleks ning viljalihasse sisselõiked, aga ole ettevaatlik, et koorest läbi ei lõika (sisselõiked aitavad sul hiljem viljaliha kergemini kätte saada).
Aseta poolitatud baklažaanid ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga ning pane umbes 15-20 minutiks ahju küpsema peale seda jahuta ning .
võta baklažaanist lusikaga välja viljaliha.
Kuumuta oliivõli pannil ning lisa baklažaani viljaliha.
Hauta mõned minutid ning lisa hautatud baklažaanile tuunikala bolognese kaste, peeneks hakitud hakitud küüslauk, riivsai, muna(d) ning maitsesta oreganoga.
Täida baklažaani pooled valmistatud seguga, raputa peale parmesani juustu ning pane uuesti ahju ja küpseta umbes 25 minutit.
Purgi kogusest jagub ühele baklažaanile.
Retsepti saab ise kohandada valides sobivad kogused.
Koostisosad:
- baklažaan
- riivsai
- küüslauk
- muna
- parmesani juust
- oliivõli (soovitavalt
- sool
- pipar
- oregano
- Hida tuunikala bolognese kaste
Valmistamine:
Pane ahi 180ºC peale sooja (nii, et soojendaks ülevalt ja alt).
Lõika baklažaanid pikkupidi pooleks ning viljalihasse sisselõiked, aga ole ettevaatlik, et koorest läbi ei lõika (sisselõiked aitavad sul hiljem viljaliha kergemini kätte saada).
Aseta poolitatud baklažaanid ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga ning pane umbes 15-20 minutiks ahju küpsema peale seda jahuta ning .
võta baklažaanist lusikaga välja viljaliha.
Kuumuta oliivõli pannil ning lisa baklažaani viljaliha.
Hauta mõned minutid ning lisa hautatud baklažaanile tuunikala bolognese kaste, peeneks hakitud hakitud küüslauk, riivsai, muna(d) ning maitsesta oreganoga.
Täida baklažaani pooled valmistatud seguga, raputa peale parmesani juustu ning pane uuesti ahju ja küpseta umbes 25 minutit.